Dat gebeurde deze ochtend op het hoofdveld van ALPHIA. De deelnemers hadden alleen een huiswerk opdracht gemaakt om zo een eigen finale te maken in vreemde tijden.
Zo kon het zijn dat we op deze zondag 21 november de 21e finale speciaal konden maken. De 4 uitverkorenen voor de finale vertelden voor de groep wat ze moesten doen in hun oefening en zo ging men na de warm up fanatiek er tegenaan.
Rond het middaguur was ook de praktijk van deze 21e keeperspromotions cursus geschiedenis en maakten de deelnemers zich op voor de certificaten uitreiking door cursusleider Bert van Wijk.
Na dank gezegd te hebben voor de gastvrijheid van de voetbalclub ALPHIA en dank aan zijn team kreeg iedere keeper zijn certificaat met zijn eigen ontwikkelings rapport erop. Enthousiast ging men met een versnapering de zondag in om hun certificaat te delen met degene die hun dierbaar zijn.

Nieuwe inschrijvingen voor de 22e cursus die op 4 februari van start zal gaan nadert de 20 inschrijvingen alweer van de 25 beschikbare plekken. Wacht niet te lang en schrijf je in. VOL = dan helaas ook weer vol!!!

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons voor een nadere kennismakingstraining.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief