Op 4 november a.s. geeft cursusleider Bert van Wijk met zijn team voor de 250e keer een KeepersPromotions les. Bij deze speciale gelegenheid heeft hij RKC keeper Joey Kesting. De uit Woubrugge afkomstige keeper begon zijn carrière bij Alphense Boys en maakte al snel de overstap naar het betaalde voetbal waar hij als jeugdkeeper bij Vitesse en Zwolle actief is geweest.

Op dit moment staat Joey tot de zomer onder contract bij RKC Waalwijk. Joey zal op 4 november een circuit doen met oefeningen die de deelnemers van de Keepers Promotions cursus zelf hebben bedacht n.a.v. een huiswerk opdracht.

Een vijftal oefeningen zullen dan door de keepers uitgelegd worden en in samenwerking met Joey worden uitgevoerd.

Kortom 250 keer KEEPERSPROMOTIONS!

Locatie: Hoofdveld Alphia
Aftrap training: 18.30 uur
Wanneer: Vrijdag 4 november 2022

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons voor een nadere kennismakingstraining.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief