Met al weer de laatste training van de 19e Keeperscursus op het complex van voetbalvereniging Alphia komt er een speciale gast die luistert naar de naam Joe van der Sar. Niet zomaar een naam, want wie kent zijn vader Edwin van der Sar niet? Edwin van der Sar is een voormalig Nederlands profvoetballer die speelde als doelman en huidig voetbalbestuurder. Hij speelde voor Ajax, Juventus, Fulham en Manchester United en kwam 130 keer uit voor het Nederlands voetbalelftal.

De bij Noordwijk keepende Joe van der Sar zal op zondag 22 november de afsluiting van de 19e keeperspromotions cursus opluisteren. De zoon van legende Edwin van der Sar heeft zijn komst toegezegd om de deelnemers van deze cursus die tips te geven om ook een goede keeper te worden.

De 21 jarige Joe van der Sar heeft in de jeugd bij Manchester United en Ajax gespeeld. Clubs waar zijn beroemde vader en huidig directeur van Ajax ook gespeeld heeft. Kortom ondanks de gekke tijd het gekke jaar toch een catcher voor de keepers om de keepers te stimuleren door dit jaar te komen en vooruit te kijken in hun carrière.

Wie wanneer en hoe laat?

  • Joe van der Sar op finale Keeperspromotions
  • Zondag 22 november
  • Kick off 11.00 uur

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons voor een nadere kennismakingstraining.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief