Keeperscursus

Trainen op je eigen niveau

Informeer hier naar de mogelijkheden!

Wil je meer weten over onze activiteiten dan kun je onderstaand formulier invullen en nemen wij z.s.m. contact op.

Hoe ziet een training eruit?

KeepersPromotions organiseert 2 x per jaar in de regio Alphen a/d Rijn een keeperscursus die er alleen voor jullie als keeper is.

Een sportieve en leerzame cursus voor alle jeugdkeepers tot en met de A-jeugd, waarin coördinatie, stabiliteit, uithoudingsvermogen en tactiek centraal staan.

2 x per jaar en voor iedere keeper geschikt en voor iedere keeper een extra leermoment, door trainers die zelf keepers geschiedenis hebben. Elke week een gastkeeper of een voetbaltrainer die het leuk vindt zijn gedachten op jullie te projecteren.

Belangrijk gegeven is dat deze cursus een extra trainingsmoment is en ondersteunend op hetgeen er gegeven wordt bij de clubs. Aan het eind van de cursus zullen alle keepers beloond worden met een certificaat en beoordeling. Kortom is de belangstelling gewekt om mee te doen aan een cursus waar iedere keeper beter van wordt? Geef je dan snel op, want VOL = VOL.

Ben je nieuw betaal je 147,50 euro, dit is inclusief een neutraal zwart keepersshirt voorzien van het KeepersPromotions logo en van het merk Uhlsport. Heb je reeds een cursus bij ons afgerond en wil je weer meedoen? Dan betaal jij geen € 147,50 maar € 117,50

Tien lessen en een gratis les om een betere keeper te worden!

  • Trainen in kleine groepjes
  • Trainen op je eigen niveau
  • Trainen onder professionele begeleiding
  • Leuke beoordeling met certificaat
  • Bij een eerste deelname mooi keepersshirt

Bert van Wijk

Uw contactpersoon

Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind, dat geldt ook voor extra keeperstrainingen.

Onze jarenlange ervaring als trainers in combinatie met de ontwikkeling van het moderne voetbal, zorgt voor een innovatieve visie op het keepen en het ontwikkelen van een ieders talent, waar onze keepers de aandacht wordt gegeven die ze verdienen ook buiten de regulaire trainingen.

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons voor een nadere kennismakingstraining.