Wat is KeepersPromotions?

Ons doel

Een veel gestelde vraag met een veel gegeven antwoord.

KeepersPromotions is een samenvatting van alle activiteiten die wij doen. Het geven van keeperstraining bij clubs in de omgeving van Alphen a/d Rijn. De keepers ook onderdeel laten zijn van een elftaltraining. De keepers aandacht geven die ze verdienen ook buiten de regulaire trainingen.

Verder het organiseren en leiden van keepersdagen waar maximaal 100 doelmannen en doelvrouwen de dag van hun leven hebben. Zo denken wij dat het promoten van het keepen moet gebeuren en zo zag de naam KeepersPromotions jaren geleden het daglicht.

Ons team

We stellen ons team en de mensen die verbonden zijn aan de Keepersschool van KeepersPromotions graag aan je voor.

Bert van Wijk

Hoofdtrainer en oprichter

In het seizoen 2020/21 zal keeperstrainer Bert van Wijk wederom 2 avonden op de club velden staan. Voor het 10e!! seizoen zal hij dat op de dinsdag bij TAVV gaan doen en bij Kickers zal hij zijn debuut seizoen gaan maken. Van Wijk zal zijn 28e seizoen als keeperstrainer/assistent trainer gaan maken.

Daarnaast start hij op het hoofdveld van ALPHIA in het najaar voor de 19e keer zijn succesvolle KeepersPromotions cursus. Met zijn team zal hij 11 lessen verzorgen op de vrijdagavond. Op de eerste vrijdag van februari 21 zal hij zijn 20e!!!! cursus gaan verzorgen. Ook daar staan de eerste keepers al op de lijst. De cursus is geschikt voor ALLE leeftijden. Raadpleeg de gloednieuwe website voor meer info en zorg dat jij je op tijd opgeeft.

Ook voor de G-KEEPERS zal hij met zijn team een clinic verzorgen die op 19 oktober gepland was maar door alle maatregelen verschoven zal gaan worden naar een nog nader te bepalen datum.

“Ik leer elke dag nog bij en zal dit nog jaren blijven doen. Mede daarom begrijp ik niet dat er zo weinig aandacht is voor het keepersvak en de trainingen stil blijven staan. Keepen is een passie en natuurlijk moet je een beetje gek zijn.”

Chris Snatersen

Trainer

Na het behalen van zijn TC 2 gaat trainer Chris Snatersen dit seizoen aan een nieuwe uitdaging beginnen. Na 2 seizoenen succesvol bezig geweest te zijn bij SPORTIEF verruilt hij deze club voor Zevenhoven.

De 32 jarige Alphenaar als jeugtrainer begonnen bij zijn club AVV ALPHEN ging hij als senioren trainer van start bij het 2e elftal van genoemde club.

In 2015 ging hij het avontuur aan om als hoofdtrainer bij SPORTIEF te beginnen. Met mooie plekkies in de middenmoot koos hij in het voorjaar van 2017 voor een nieuw avontuur wat hem in Zevenhoven heeft gebracht.

Bij deze club is hij aan het bouwen aan een nieuwe toekomst wat hem inmiddels een nieuw 2 jarig contract heeft opgeleverd zodat hij tot aan de zomer van 2020 aan deze club zal houden.

Robbert Poelwijk

Trainer

Mijn naam is Robbert Poelwijk en ik ben geboren in Korteraar, getrouwd en heb twee zonen en woon sinds 1994 in Nieuwkoop.

Ik heb mijn hele voetbal loopbaan het doel verdedigd bij de Vereniging Altior in Langeraar, waarvan een behoorlijk aantal jaren in het eerste elftal.

Nadat ik gestopt ben met keepen ben ik de jeugd keepers en selectie keepers van Altior gaan trainen. Toen heb ik ook de basiscursus keeperstrainer van de KNVB gevolgd en succesvol afgesloten.

De jongste keepers van SV Nieuwkoop en de toenmalige E Top, D1, D2, C1, C2, van Alphense Boys heb ik ook nog een aantal jaren getraind.

Nu ben ik alweer een jaar of 7-8 actief als keeperstrainer bij KeepersPromotions.

Andreas Ris

Trainer

Mijn naam is Andreas Ris en ben sinds 2019 actief voor KeepersPromotions.

Mijn keepers-verleden ligt volledig bij V.V. Koudekerk waar ik Bert van Wijk ook heb leren kennen als keeperstrainer in mijn selectie periode.

Vanaf de C-Jeugd (tegenwoordig JO14) ben ik begonnen als keeper van alle ‘eerste’ elftallen opwaarts. In mijn 3de jaar A-Selectie ben ik voor een periode veldspeler geweest en daarna weer teruggekeerd in het keepersvak bij de selectie van Koudekerk. Hierin heb ik voornamelijk in het 3de gestaan en een aantal keer in het 2de. Helaas nooit op doel gestaan bij het 1ste maar dat maakt mijn voorliefde voor het keepersvak niet minder!

Ik hoop de jeugd die zich aanmeldt voor de keeperscursus een stuk op weg te kunnen helpen binnen het keepersvak aan de zijde van Bert van Wijk!

Stefan Broekman

Trainer

Hallo allemaal, ik ben Stefan Broekman en ben 36 jaar en woon nu sinds 4 jaar in Alphen.

Ik ben bij Bert gekomen omdat de dochter van mijn vriendin (Romy Ket) bij Bert is gaan trainen en ik er altijd bij was om te kijken. Op een dag werd ik gevraagd door Bert of ik het zag zitten om te helpen en training te geven en dat leek me heel leuk om te doen en doe het met veel plezier.

Ik ben ook jeugdtrainer bij Alphia bij de JO9-2 en ook dat doe ik met veel plezier, vindt het met name leuk om de kleintjes wat te kunnen leren en ze dan te zien groeien in het spel.

Zelf heb ik altijd gevoetbald in Lelystad bij vv Unicum als linksbuiten, dat heb ik vanaf me 4de jaar tot en met mijn 22ste jaar gedaan.

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons voor een nadere kennismakingstraining.