Wat is KeepersPromotions?

Ons doel

Een veel gestelde vraag met een veel gegeven antwoord.

KeepersPromotions is een samenvatting van alle activiteiten die wij doen. Het geven van keeperstraining bij clubs in de omgeving van Alphen a/d Rijn. De keepers ook onderdeel laten zijn van een elftaltraining. De keepers aandacht geven die ze verdienen ook buiten de regulaire trainingen.

Verder het organiseren en leiden van keepersdagen waar maximaal 100 doelmannen en doelvrouwen de dag van hun leven hebben. Zo denken wij dat het promoten van het keepen moet gebeuren en zo zag de naam KeepersPromotions jaren geleden het daglicht.

KP trainers in aantocht

Trots om na heel veel jaren keeperstraining jonge aspirant keepertrainers te voorzien van tips om deze het keepersvak in te brengen. Dat het trainen van keepers een vak is is inmiddels wel duidelijk.

In cursus loopt op dit moment aspirant trainer Wesley den Bleker mee in een blok van 11 lessen. Na 15 keer als keeper op de cursus geweest te zijn heeft hij zich gestort op het trainen en begeleiden van keepers vanuit de jongste leeftijden.

Ook in de cursus aanwezig Daisy Hoogendoorn. De doelvrouw uit Hazerswoude heeft 17!!!! Keer een blok van 11 lessen meegedaan en sluit op dit moment door als trainster om ook de tips en begeleiding te ontvangen om zich verder te ontwikkelen als keeperstrainer.

Ook Rosco van Leeuwen heeft zich bij ons aangesloten. Ook hij heeft een 5 tal jaren meegelopen in de succesvolle keeperscursussen die Bert van Wijk al heel lang aan het uitvoeren is.

Inmiddels een bewezen formule!!!! Keepers die plezier hebben; en die zich ook verder ontwikkelen. Die boodschap dragen we met het gehele team uit. Trots dat deze jongens terug aangesloten zijn als keepertrainer en samen met Andreas Riis het team compleet maken.

Kaj Russchenberg het team compleet.

Wil je ook aansluiten bij ons, stuur dan een mail naar: info@keeperspromotions.com

Ons team

We stellen ons team en de mensen die verbonden zijn aan de Keepersschool van KeepersPromotions graag aan je voor.

Bert van Wijk

Hoofdtrainer en oprichter

In het seizoen 2023/24 zal keeperstrainer Bert van Wijk wederom 2 avonden op de club velden staan. Voor het 13e!! seizoen zal hij dat op de dinsdag bij TAVV gaan doen. Van Wijk zal zijn 31e seizoen als keeperstrainer/assistent trainer gaan maken.

Daarnaast start hij op het hoofdveld van ALPHIA in het najaar voor de 25e keer zijn succesvolle Keepers Promotions cursus. Met zijn team zal hij 11 lessen verzorgen op de vrijdagavond. Op de laatste vrijdag van januari zal hij zijn 26e cursus gaan verzorgen. Ook daar staan de eerste keepers al op de lijst. De cursus is geschikt voor ALLE leeftijden. Raadpleeg de gloednieuwe website voor meer info en zorg dat jij je op tijd opgeeft.

“Ik leer elke dag nog bij en zal dit nog jaren blijven doen. Mede daarom begrijp ik niet dat er zo weinig aandacht is voor het keepersvak en de trainingen stil blijven staan. Keepen is een passie en natuurlijk moet je een beetje gek zijn.”

Wesley den Bleker en Rosco van Leeuwen lopen mee als aspirant keeper trainers.
Inmiddels is ook aangesloten Gerard van Wijk. Hij is als jeugd keeperstrainer actief in Leimuiden bij Kickers’69.
Ook oud keeper Koos Verbree loopt op dit moment mee als keeperstrainer op de cursus. Na zijn hele carriere bij Koudekerk gekeept te hebben vindt hij nu de tijd om de nieuwe generatie keepers van zijn tips te voorzien.
Andreas Riis en invaller trainer Kaj Russchenberg maken het team compleet

Chris Snatersen

Trainer

Na het behalen van zijn TC 2 gaat trainer Chris Snatersen dit seizoen aan een nieuwe uitdaging beginnen. Na 2 seizoenen succesvol bezig geweest te zijn bij SPORTIEF verruilt hij deze club voor Zevenhoven.

De 37 jarige Alphenaar als jeugtrainer begonnen bij zijn club AVV ALPHEN ging hij als senioren trainer van start bij het 2e elftal van genoemde club.

In 2015 ging hij het avontuur aan om als hoofdtrainer bij SPORTIEF te beginnen. Met mooie plekkies in de middenmoot koos hij in het voorjaar van 2017 voor een nieuw avontuur wat hem in Zevenhoven heeft gebracht.

Na het stoppen bij voetbal vereniging Zevenhoven heeft hij besloten om een sabbatical in te lassen. Mede ingegeven door positieve privé omstandigheden.

Andreas Ris

Trainer

Mijn naam is Andreas Ris en ben sinds 2019 actief voor KeepersPromotions.

Mijn keepers-verleden ligt volledig bij V.V. Koudekerk waar ik Bert van Wijk ook heb leren kennen als keeperstrainer in mijn selectie periode.

Vanaf de C-Jeugd (tegenwoordig JO14) ben ik begonnen als keeper van alle ‘eerste’ elftallen opwaarts. In mijn 3de jaar A-Selectie ben ik voor een periode veldspeler geweest en daarna weer teruggekeerd in het keepersvak bij de selectie van Koudekerk. Hierin heb ik voornamelijk in het 3de gestaan en een aantal keer in het 2de. Helaas nooit op doel gestaan bij het 1ste maar dat maakt mijn voorliefde voor het keepersvak niet minder!

Ik hoop de jeugd die zich aanmeldt voor de keeperscursus een stuk op weg te kunnen helpen binnen het keepersvak aan de zijde van Bert van Wijk!

Wesley den Bleker

Trainer

Meer info volgt

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons voor een nadere kennismakingstraining.