Met contract verlengingen bij KICKERS’69 en TAVV zal Bert van Wijk als keeperscoach zijn 29e!!!!! seizoen gaan maken. Als keeperscoach zal van Wijk zijn 2e seizoen gaan maken bij de club in Leimuiden waar de start mede door blessure’s van keepers en het COVID virus een moeilijke was.

De competitie kwam snel tot stilstand en zo konden keepers geheel of gedeeltelijk tot aan het moment van schrijven weer terugkeren op het veld. Na de winterstop zal deze bezetting hopelijk weer zo goed als op orde zijn en kijken we reikhalzend uit naar een beter 21 en wellicht een geheel seizoen 21/22. Bij de 3e klasser in Ter Aar is van Wijk alweer toe aan zijn 11e!!! seizoen als keeperscoach om daar de senioren keepers verder te begeleiden.

Bij beiden clubs zal de gehele staf ook het seizoen 21/22 gaan maken. Een seizoen wat we hopelijk weer als een GEHEEL seizoen zullen doen en zo
de 30 seizoenen in zicht te krijgen.

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons voor een nadere kennismakingstraining.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief